skip to Main Content
Zorgbeveiliging Inhuren

Zorgbeveiliging inhuren

Het belang van zorgbeveiliging

Goede beveiliging is bij ieder bedrijf belangrijk. Maar in een ziekenhuis of andere zorginstelling is het misschien wel extra van belang. Waarom veiligheid in de zorg zo belangrijk is, leest u in dit blog. Ook vertellen we u graag over de voordelen van een specialist in zorgbeveiliging in vergelijking met een algemene beveiliger. Lees snel verder!

Waarom zorgbeveiliging?

In een ziekenhuis of zorginstelling is veiligheid zeer belangrijk. In deze sector hebben we te maken met een kwetsbare doelgroep waar we voor zorgen. Het is onze verantwoordelijkheid om hun veiligheid te waarborgen. Daarnaast hebben we te maken met vertrouwelijke en persoonlijke gegevens die niet voor iedereen bestemd zijn. Ook willen we voorkomen dat bijvoorbeeld medicatie in de verkeerde handen terecht komt. Er wordt meer gestolen in een zorginstelling dan u soms zou verwachten. Goede beveiliging in de zorg is dus van zeer groot belang!

Het voordeel van een specialist

Kiest u voor de beveiliging van uw zorginstelling een bedrijf dat gespecialiseerd is in zorgbeveiliging? Dan weet u zeker dat u een betrouwbare partner in de arm neemt. Zoals we hierboven al zeiden, komt er veel kijken bij het beschermen van de patiënten, hun gegevens en de materialen. Een expert in zorgbeveiliging weet precies wat hiervoor nodig is.

Vormen van zorgbeveiliging

Het is volledig afhankelijk van de situatie en de locatie welke vorm van beveiliging het meest effectief is. Wij zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rij:

  • Camerabeveiliging
  • Beveiliging bij de in- en uitgang
  • Mobiele surveillance
  • Brand- en sluitrondes
  • Alarmsystemen

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie hiervan.

Wilt u zorgbeveiliging inhuren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste specialist in zorgbeveiliging!