skip to Main Content
Wanneer Kiezen Voor Cosmetische Tandheelkunde?

Wanneer kiezen voor cosmetische tandheelkunde?

Een stralende lach

Cosmetische tandheelkunde is heel anders dan tandheelkunde zoals de meeste mensen het gewend zijn. U gaat niet naar de cosmetisch tandheelkundig specialist om gaatjes te laten vullen of om uw gebit te laten reinigen of voor de halfjaarlijkse controle. De cosmetische tandarts is er speciaal voor opgeleid om mensen te helpen die last hebben van esthetische problemen. Even heel simpel gezegd: heb je een gebit dat er niet mooi uitziet? Dan kun je terecht bij de cosmetische tandarts. Misschien vraagt u zich nu af: wat bedoelen ze dan met een gebit dat niet mooi is? Dat zullen we uitleggen in dit blog. We schetsen 3 situaties waarbij kiezen voor cosmetische tandheelkunde een logische keuze is.

1. U mist een tand

Bent u door een ongeluk of om een andere reden een tand verloren? Bij kleine kinderen is dit geen probleem, maar bij volwassenen natuurlijk wel, want een volgroeide tand komt nooit meer terug. En een gapend gat in uw mond is ook niet wat u wilt toch? Dankzij cosmetische tandheelkunde kunnen ze uw gebit weer herstellen, zodat niemand nog zal weten dat u ooit een tand bent kwijtgeraakt.

2. Gele tanden

Roken, slechte mondhygiëne en alcohol kunnen op den duur zorgen voor een gele aanslag op de tanden. Deze is niet meer zomaar weg te poetsen met een goede tandpasta. Wilt u weer een stralend witte lach? Dan zult u toch echt uw tanden moeten laten bleken. Dit kan bij een specialist voor cosmetische tandheelkunde.

3. Scheve tanden

De tandarts stuurt kinderen nog wel eens naar de orthodontist voor een beugel, wanneer hun tanden scheef groeien. Bij volwassenen gebeurt dit eigenlijk nog zelden. Stoort u zich aan uw gebit, omdat uw tanden niet helemaal recht staan? Maak dan een afspraak bij een specialist in cosmetische tandheelkunde. Hij kan uw tanden weer keurig recht zetten.

Woont u in Zaandam of omgeving en zoekt u een betrouwbare kliniek voor cosmetische tandheelkunde? Dan hebben wij het juiste adres voor u. Neem eens contact op met deze specialist voor cosmetische tandheelkunde in Zaandam.
Heeft u een behandeling gehad op het gebied van cosmetische tandheelkunde? En wilt u uw ervaringen daarbij met ons delen? Laat dan gerust een reactie voor ons achter via het contactformulier.