skip to Main Content

Uw huid verjongen met fractional laser

Om het ouder worden nog even uit te stellen

Ouder en wijzer worden in het leven is een zegen voor iedereen. Tegelijkertijd vindt vrijwel niemand vindt het leuk om ouder te worden in de zin van slijtage van botten en spieren, moeilijker uit bed komen en sneller moe worden. Maar dat zijn nog zaken die u een beetje kunt maskeren. Een ander gevolg van ouder worden is helaas heel duidelijk zichtbaar: een gerimpelde huid. Die wordt in de loop der jaren steeds zichtbaarder. Met fractional laser kunt u de gevolgen van een ouder wordende huid nog even uitstellen. Sterker nog, fractional laser staat voor huidverjonging! Met fractional laser doet u een stapje terug in de tijd, een tijd waarin uw huid strak aanvoelt en u er weer jonger uitziet!

Terug naar vroeger

Vroeger was alles beter. Tenminste, dat wordt vaak beweerd. U kunt zich afvragen of dat wel het geval is. We zijn er in de loop der jaren met zijn allen toch flink op vooruit gegaan als het gaat om leefcomfort, gemak, luxe, werk, geld, etc. Er kleeft eigenlijk maar één nadeel aan de vooruitgang; in de tussentijd wordt men ouder. Met alle nadelige bijkomende ongemakken van dien. Toch heeft de vooruitgang ons ook opgeleverd dat we een stapje terug kunnen doen in de tijd. Met een laserbehandeling met een fractional laser kan een onrustige huid of een verouderde huid verjongd worden. Ofwel, het verouderingsproces van uw huid kan teruggedraaid worden.

Lasertechniek in plaats van facelifts en plastische chirurgie

Waar een behandeling voor huidverjonging tot voor kort werd uitgevoerd met behulp van facelifts en plastische chirurgie, is er tegenwoordig een veel natuurlijkere manier om uw huid te laten verbeteren en te verjongen: door middel van een fractional laser. Fractional laser is een meer natuurlijke manier van het behandelen van uw huid. Hij kan hierdoor zelf weer lichaamseigen collageen en elastine aanmaken. Hoe natuurlijker de behandeling, hoe mooier het resultaat kan worden. De behandeling met de fractional laser is een veilige behandeling met apparatuur die uitvoerig is getest. Daarnaast mag deze huidverjonging behandeling alleen worden uitgevoerd door geschoolde en ervaren huidtherapeuten. Zo weet u zeker dat uw ouder wordende huid goede handen is. Informeer bij een kliniek bij u in de buurt naar fractional laser en laat u vakkundig verlossen van die vervelende groeven, rimpels en (pigment)vlekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *