skip to Main Content
Medische Hulp Bij Ouderen

Medische hulp bij ouderen

Help ouderen die slecht ter been zijn

Kom je veel met ouderen in aanraking? Woon je bijvoorbeeld in een buurt met veel senioren, kom je vaak bij je ouders die al op leeftijd zijn? Dan is het zeker verstandig om een cursus EHBO bij senioren te volgen. Kom je dit op een website tegen? Ga er dan gewoon voor en druk op de knop ‘klik hier’!

Medische hulp ouderen

Het is bewezen dat oude mensen grotere kans hebben op een ongeval, wat het belang van een dergelijke eerste hulp training alleen maar benadrukt. Velen zijn slecht ter been waardoor ze gemakkelijk kunnen vallen. Omdat hun lichaam fragieler is dan van een gezond volwassen persoon is de kans ook groter op verwondingen bij onder meer een valpartij. En dan is het belangrijk om snel en goed te handelen.

Verleen de juiste hulp

Als je een ouder persoon in nood tegenkomt is het belangrijk om zo snel mogelijk de juiste hulp te verlenen. En dat is precies wat je leert als je je besluit te verdiepen in EHBO bij senioren. Dan weet je precies wat je moet doen als je een ouder persoon tegenkomt die gevallen is, buiten bewustzijn is of in ademnood verkeert. En dat geeft een veilig gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *