skip to Main Content

Hulp bij kiezen van juiste matras

Vind het juiste matras

Heeft u last van slaapproblemen? En wilt u hier graag wat aan doen? Dan is het aan te raden om een goed matras aan te schaffen dat perfect bij uw lichaam past. Het aanbod is echter ontzettend groot, waardoor u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Ieder matras heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het kan dan ook een behoorlijke klus zijn om een matras te vinden dat bij u past. Gelukkig kunt u altijd de hulp van een specialist inschakelen. Schakel bijvoorbeeld de slaapexpert van 123 Matrasadvies in voor hulp. Wilt u meer te weten komen over het vinden van het juiste matras? Lees dan snel verder in dit blog!

hulp bij matras keuze

Slaapproblemen door een te hard matras

Heeft u thuis een oud en hard matras? Dan kan dit voor verschillende slaapproblemen zorgen. U kunt bijvoorbeeld last hebben van:

 • Hoofdpijn
 • Onrustig slapen
 • Onrustige benen
 • Niet in slaap komen
 • Een doof en tintelend gevoel in uw armen of benen

Dit zijn problemen die vaak worden veroorzaakt door een te hard matras met ijzeren veren. De veren zorgen voor een continue druk op de onderrug en heupen. De druk zorgt ervoor dat u moeite moet doen om lekker te liggen. Wanneer u eenmaal lekker ligt, begint na een tijdje het ijzer weer te duwen, waardoor u niet meer lekker ligt en gaat draaien.

Uw matras op maat

Het is van groot belang dat u een matras vindt dat past bij uw lichaam. 123 Matrasadvies kan u daarbij helpen. Zij stellen samen met u een matras samen. Hierbij houden ze rekening met een aantal punten:

 1. Hoe goed ventileert het matras?
 2. Is het matras hygiënisch?
 3. Geeft het matras de juiste ondersteuning voor uw lichaam?
 4. Hoe lang gaat het matras mee?
 5. Is de omslag wasbaar
 6. Past het matras bij uw huidige ondergrond?
 7. Wat voor materialen zijn gebruikt in het matras?

Wanneer een matras volledig voldoet aan uw wensen, heeft u het juiste matras gevonden. Dit matras zal uw nachtrust significant verbeteren en heeft dus ook een positief effect op uw dagelijks leven.

Benader een slaapexpert

Wilt u een oplossing vinden voor uw slaapproblemen? Schaf dan een nieuw matras aan. Vindt het matras dat perfect bij uw lichaam past, door de hulp van een slaapexpert in te schakelen. De specialist van 123 Matrasadvies gaat graag met u aan de slag met het vinden van uw ideale matras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *